![]() ORAR
|
![]() STRUCTURĂ
|
![]() PLANIFICARE
|
![]() SITUAŢIE
|
![]() AVIZIER |
![]() REGULAMENTE
|
![]() FINALIZARE
|
![]() FIȘE
|
![]() ACTIVITĂŢI
|
![]() SES. DE COMUNICĂRI
|
ORAR ŞI GRUPE
PLANIFICARE EXAMENE
- ZOOTEHNIE
- TEHNOLOGIA PRELUCRĂRII PRODUSELOR AGRICOLE
- PROTECŢIA CONSUMATORULUI ŞI A MEDIULUI
- CONTROLUL ȘI EXPERTIZA PRODUSELOR ALIMENTARE
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4101
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4102
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4103
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4104
ANUL II
ANUL II
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4203
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4204
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4205
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4105
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4106
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4107
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4108
ANUL II
ANUL II
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4206
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4207
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4208
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4109
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4110
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4111
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4112
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea ianuarie-februarie 2023 - Grupa 4113
- ANTREPRENORIAT ÎN PRODUCȚIILE ANIMALIERE
- TEHNOLOGII SPECIALE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ
- BIOSECURITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE
- EXPERTIZA PRODUSELOR AGROALIMENTARE
- FOOD SAFETY AND BIOSECURITY
ANUL I
ANUL I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa I
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa II
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa III
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa IV
Planificare pentru examene și colocvii în sesiunea de iarnă 30.01-19.02.2023 - Grupa V
YEAR I
YEAR I
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 1
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 2
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 3
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 4
The exams and colloquiums planning 30.01.2023-19.02.2023 - Group 5
SITUAŢIE STUDENŢI
Logarea studenţilor pe platforma University Management System se face la link-ul
Logarea pe această platformă pentru studenţii români se face cu ajutorul CNP-ului
Cont: CNP
Parolă: data naşterii (DD-MM-YYYY)
Exemplu:
Cont: 2750216232323
Parolă: 16-02-1975
Pentru studenţii străini se va folosi NUMĂRUL MATRICOL
Cont: Nr. matricol
Parolă: data naşterii (DD-MM-YYYY)
Exemplu:
Cont: 112345
Parolă: 16-02-1975
Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educaţie, formare profesională, tineret şi sport care se desfăşoară în perioada 2014-2020 şi reuneşte cele 7 programe europene de finanţare anterioare: Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii, Tineret în Acţiune, Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink şi programul de cooperare cu ţările industrializate.
Erasmus+ le oferă studenţilor oportunitatea de a studia în universităţi din alte ţări şi de a derula perioade de stagiu / plasament în instituţii publice şi private de pe piaţă muncii. Studenţii pot petrece până la 12 luni într-o altă ţară pentru o mobilitate de studiu sau practică, în cadrul fiecărui ciclu de studii. Mobilităţile de studiu în universităţi din alte ţări pot fi de la 3 la 12 luni, iar plasamentele în instituţii publice sau private de pe piaţă muncii pot fi de la 2 la 12 luni.
Personalul din învăţământul superior şi personalul invitat din întreprinderi beneficiază de oportunităţi de predare, iar personalul didactic şi nedidactic are acces la formare.
Erasmus+ înseamnă învăţare, colaborare, soluţii creative, inovare şi conectare cu piaţă muncii.
Contact:
Dr. Ecaterina Ştefan
Coordonator instituţional Erasmus+ USAMV Bucureşti
Serviciul Relaţii Internaţionale (Corp A, Rectorat, parter)
E-mail: [email protected]
Documente:
- Carta Erasmus 2014-2020 & Erasmus Policy Statement
- Regulament de organizare şi funcţionare (ROF) al programului Erasmus LLP- valabil şi pentru Erasmus+
- Act adiţional la ROF privind recunoaşterea academică
- Learning Agreement for studies
- Bilateral Agreement UASVM Bucharest
- Acorduri bilaterale
- Ghidul Erasmus+ al studentului USAMV
- Erasmus Online Linguistic Support - OLS
AVIZIER
În curs de actualizare.
REGULAMENTE ȘI FORMULARE
Formulare:
- Anexa 1 - Contract de studii universitare
- Anexa 2 - Convenţie de stagiu de practică
- Anexa 3 - Cerere pentru restituirea actelor de studii în cazul absolvenţilor
- Anexa 4 - Cerere pentru restituirea actelor de studii în cazul renunţării la studii
- Anexa 5 - Anunţ situaţii personale
- Anexa 6 - Cerere pentru motivarea absenţelor
- Anexa 7 - Cerere pentru învoiri în situaţii speciale
- Anexa 8 - Formular de răspuns către studenţi prvind cererile de învoire
- Anexa 9 - Cerere solicitare îndrumare cadru didactic
- Anexa 10 - Planificarea examenelor şi a colocviilor
- Anexa 11 - Cerere pentru susţinerea examenului cu o altă grupă
- Anexa 12 - Cerere pentru susţinerea examenelor în afara sesiunii
- Anexa 13 - Cerere pentru reexaminare
- Anexa 14 - Catalog pentru evidenţa notelor/calificativelor acordate pentru evaluarea activităţii profesionale a studenţilor
- Anexa 15 - Cotestaţie
- Anexa 16 - Cerere pentru înscriere în an suplimentar
- Anexa 17 - Cerere pentru certificarea ECTS
- Anexa 18 - Formular şi procedură pentru analiza colegială a activităţii studenţilor
- Anexa 19 - Cerere pentru reluarea studiilor întrerupte
- Anexa 20 - Cerere transfer de la un program de studii la altul
- Anexa 21 - Cerere pentru transfer între facultăţi
- Anexa 22 - Cerere transfer de la o universitate la alta
- Anexa 23 - Cerere pentru reînmatriculare
- Anexa 24 - Avertisment scris
- Anexa 25 - Notificare privind ridicarea bursei
- Anexa 26 - Notificare privind suspendarea dreptului de cazare în căminele studenţeşti
- Anexa 27 - Notificare privind exmatricularea
- Anexa 29 - Cerere pentru eliberarea actelor de studii
- Anexa 30 - Cerere pentru eliberarea actelor de studii în urgenţă
Regulamente:
- regulamentele pot fi vizualizate aici.
FINALIZARE STUDII
1. ZOOTEHNIE - Februarie 2023
2. TEHNOLOGIA PRELUCRĂRII PRODUSELOR AGRICOLE - Februarie 2023
3. PROTECȚIA CONSUMATORULUI ȘI A MEDIULUI - Septembrie 2022
1. ANTREPRENORIAT ÎN PRODUCȚIILE ANIMALIERE - Februarie 2023
2. TEHNOLOGII SPECIALE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ - Februarie 2023
3. BIOSECURITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE - Februarie 2023
4. FOOD SAFETY AND BIOSECURITY - February 2023
Sesiunea de comunicări științifice
Sesiunea de comunicări științifice
a studenților Facultății de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere 2021
Sesiunea de comunicări științifice a studenților Facultății de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere urmărește dezvoltarea abilităților de cercetare pentru studenții aflați în ciclurile de licență, masterat și doctorat din cadrul USAMV București, dar și din facultățile de profil din țară.
Perioada de desfășurare: 20 mai 2021
Termene importante:
- 29.04.2021: transmiterea titlurilor lucrărilor, numele autorilor și a cadrului didactic coordonator pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- 17.05.2021: trimiterea lucrarilor in format ppt pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- 18.05.2021: afisarea programului final site-ul facultății la secțiunea sesiunii
- 20.05.2021: sesiunea de comunicări științifice a studenților
Lucrările vor fi susținute online în format Power Point.
Programul sesiunii poate fi vizualizat aici.
Fișe discipline
In curs de actualizare!
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
56 |
- |
5 |
|
56 |
5 |
- |
|
42 |
4 |
- |
|
56 |
|
3 |
|
28 |
3 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
42 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
42 |
4 |
- |
|
42 |
4 |
- |
|
42 |
- |
3 |
|
56 |
- |
4 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
3 |
|
120 |
- |
4 |
|
Total I |
806 |
30 |
30 |
II. Facultative |
|||
42 |
3 |
- |
|
112 |
6 |
4 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
4 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
112 |
4 |
4 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
5 |
- |
|
98 |
5 |
3 |
|
98 |
4 |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
4 |
|
98 |
4 |
4 |
|
42 |
- |
4 |
|
56 |
- |
4 |
|
120 |
|
4 |
|
Total I |
848 |
30 |
30 |
II. Facultative |
|||
Limbi străine - Engleză |
56 |
2 |
2 |
56 |
2 |
2 |
|
56 |
4 |
- |
|
Electrotehnică şi electronică aplicată în industria alimentară |
56 |
- |
4 |
ANUL III
ANUL III
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Tehnologia laptelui şi a produselor lactate |
126 |
5 |
5 |
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne |
126 |
5 |
5 |
Tehnologia produselor avicole |
56 |
- |
4 |
Tehnologia produselor piscicole |
56 |
4 |
- |
Instalaţii de frig şi climatizare în industria alimentară |
98 |
3 |
4 |
Aditivi și ingrediente în industria alimentară |
56 |
4 |
- |
Tehnologia produselor extractive, fermentative și zaharoase |
56 |
5 |
- |
Tehnologia morăritului şi panificaţiei |
56 |
- |
4 |
Practică de specialitate |
120 |
- |
4 |
Total I |
630 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
Alimente funcţionale şi alimente organice |
56 |
4 |
- |
Politici şi strategii globale de securitate alimentară |
56 |
4 |
- |
Alimente cu destinație specială |
56 |
- |
4 |
Legislaţie în industria alimentară |
56 |
- |
4 |
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
742 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Catering |
56 |
4 |
- |
ANUL IV
ANUL IV
Domeniul: Ingineria resurselor vegetale și animale
Program de studii: Tehnologia prelucrării produselor agricole
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Principiile nutriției umane |
104 |
5 |
4 |
Controlul și expertiza produselor alimentare |
92 |
5 |
4 |
Tehnologii speciale în industria alimentară |
42 |
4 |
- |
Igiena societăților din industria alimentară |
44 |
4 |
- |
Toxicologia produselor alimentare |
36 |
- |
4 |
Ambalarea, etichetarea şi designul în industria alimentară |
56 |
4 |
- |
Management |
104 |
4 |
3 |
Marketing |
36 |
- |
2 |
Contabilitate |
36 |
- |
2 |
Elaborarea proiectului de diplomă |
48 |
- |
4 |
Practică pentru proiectul de diplomă |
60 |
- |
3 |
Total I |
610 |
26 |
23 |
II. Optionale |
|||
Biotehnologii alimentare |
56 |
4 |
- |
Etică și integritate academică |
56 |
4 |
- |
Tehnologia produselor apicole |
48 |
- |
4 |
Trasabilitatea produselor alimentare |
48 |
- |
4 |
Total II |
104 |
4 |
4 |
Total I+II |
714 |
30 |
27 |
III. Facultative |
|||
Elemente de proiectare în industria alimentară |
104 |
4 |
4 |
Elaborarea şi susţinerea proiectului de diplomă |
- |
- |
10 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Matematici speciale |
56 |
4 |
- |
Teoria probabilităților și statistică matematică |
56 |
- |
3 |
Fizică |
56 |
4 |
- |
Informatică aplicată |
56 |
- |
3 |
Grafică asistată de calculator |
56 |
- |
3 |
Ecologie şi protecţia mediului |
56 |
4 |
- |
Chimie organică |
112 |
4 |
4 |
Biochimie I |
42 |
- |
3 |
Elemente de inginerie mecanică |
42 |
4 |
- |
Chimie fizică și coloidală |
70 |
- |
4 |
Chimie anorganică și analitică |
70 |
4 |
- |
Limbi străine |
56 |
3 |
3 |
Educaţie fizică și sport |
56 |
3 |
3 |
Practica de domeniu |
120 |
- |
4 |
Total I |
904 |
30 |
30 |
II. Facultative |
|||
Materii prime agroalimentare |
56 |
4 |
- |
Comunicare |
42 |
- |
3 |
ANUL II
ANUL II
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Utilaje în industria alimentară |
98 |
5 |
4 |
Operaţii unitare în industria alimentară |
98 |
5 |
4 |
Chimia alimentelor |
56 |
5 |
- |
Microbiologie generală |
56 |
4 |
- |
Microbiologia specială |
56 |
- |
3 |
Tehnologii generale în industria alimentară |
56 |
- |
4 |
Principii și metode de conservare a produselor alimentare |
98 |
4 |
4 |
Biochimie II |
42 |
3 |
- |
Inspecția și legislația mediului |
56 |
- |
3 |
Practică de domeniu |
120 |
- |
4 |
Total I |
736 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
Comportamentul consumatorului |
56 |
4 |
- |
Politici şi strategii globale de securitate alimentară |
56 |
4 |
- |
Legislaţie în industria alimentară |
56 |
- |
4 |
Elemente de inginerie electrică |
56 |
- |
4 |
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
848 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Limbi străine |
56 |
2 |
2 |
Educaţie fizică şi sport |
56 |
2 |
2 |
Materii prime vegetale și animale modificate genetic |
56 |
3 |
- |
Mărimi fizice și sisteme de analiză automată |
56 |
- |
3 |
ANUL III
ANUL III
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală |
126 |
5 |
4 |
Tehnologia produselor alimentare de origine animală |
126 |
5 |
4 |
Siguranţa și securitatea alimentară în protecţia consumatorului |
70 |
4 |
- |
Aditivi și ingrediente în industria alimentară |
56 |
4 |
- |
Tehnici de investigare a factorilor de mediu |
42 |
4 |
- |
Inocuitatea produselor alimentare |
42 |
- |
4 |
Autentificarea alimentelor și decelarea falsificărilor |
28 |
- |
3 |
Principiile nutriției umane |
112 |
4 |
4 |
Atmosfera şi calitatea mediului |
56 |
- |
3 |
Practică de specialitate |
120 |
- |
4 |
Total I |
778 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
Agenți poluanți și impactul lor asupra mediului și consumatorului |
56 |
4 |
- |
Biotehnologii de reciclare a produselor reziduale |
56 |
4 |
- |
Protecția mediului |
56 |
- |
4 |
Etică și integritate academică |
56 |
- |
4 |
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
890 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Modelarea și automatizarea proceselor |
56 |
4 |
- |
Metode și tehnici de analiză instrumentală |
56 |
- |
4 |
ANUL IV
ANUL IV
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Protecția consumatorului și a mediului
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
Controlul și expertiza produselor alimentare |
98 |
5 |
3 |
Merceologia produselor alimentare |
56 |
4 |
- |
Metode de control operativ în protecția consumatorului |
112 |
5 |
4 |
Ambalarea, etichetarea şi designul în industria alimentară |
56 |
4 |
- |
Igiena societăților din industria alimentară |
42 |
3 |
- |
Management |
126 |
5 |
5 |
Marketing |
42 |
- |
3 |
Coloizi în industria alimentară |
42 |
- |
3 |
Practică pentru proiectul de diplomă |
60 |
- |
4 |
Elaborarea proiectului de diplomă |
56 |
- |
4 |
Total I |
690 |
26 |
26 |
II. Optionale |
|||
Managementul calității |
56 |
4 |
- |
Analiza produselor alimentare |
56 |
4 |
- |
Auditul mediului |
56 |
- |
4 |
Protecția și biodiversitatea mediului |
56 |
- |
4 |
Total II |
112 |
4 |
4 |
Total I+II |
802 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Produse tradiționale și ecologice |
56 |
4 |
- |
Proiectarea unei structuri productive specifice industriei alimentare |
56 |
- |
4 |
Susţinerea proiectului de diplomă |
- |
- |
10 |
ANUL I
ANUL I
Domeniul: Ingineria produselor alimentare
Program de studii: Controlul și expertiza produselor alimentare
Forma de învățământ: învățământ cu frecvență
Durata studiilor: 4 ani
Număr de credite: 240
DISCIPLINA |
Număr de ore |
Număr de credite |
|
SEM I |
SEM II |
||
I. Obligatorii |
|||
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
- |
3 |
|
56 |
4 |
- |
|
112 |
4 |
4 |
|
42 |
- |
3 |
|
42 |
4 |
- |
|
70 |
- |
4 |
|
70 |
4 |
- |
|
56 |
3 |
3 |
|
56 |
3 |
3 |
|
Practică de domeniu |
120 |
- |
4 |
Total I |
904 |
30 |
30 |
III. Facultative |
|||
Controlul statistic al alimentelor |
56 |
4 |
- |
42 |
- |
3 |
In curs de actualizare!
In curs de actualizare!
In curs de actualizare!
In curs de actualizare!
YEAR I
YEAR I
Field of study: Food Engineering
Master’s degree program: Food Safety and Biotechnology
Form of education: full time
Duration: 2 ani
Number of transferable credits: 120
DISCIPLINE |
NUMBER OF HOURS |
CREDITS NUMBER |
|
First semester |
Second semester |
||
I. Mandatory |
|||
Public health and food safety |
56 |
8 |
- |
Advanced application of food safety systems principles |
56 |
8 |
- |
Advanced chemical, microbiological and toxicological control and analysis of food |
56 |
8 |
- |
Additional products used in technological processes in the food industry |
42 |
- |
7 |
Biosecurity producing raw materials of vegetable origin |
56 |
- |
8 |
Biosecurity producing raw materials of animal origin |
56 |
- |
8 |
Total I |
322 |
24 |
23 |
II. Optionales |
|||
Economic strategies in food safety |
28 |
6 |
- |
Food safety policy and global food system |
28 |
6 |
- |
Risk assessment for food |
42 |
- |
7 |
Biorisk analysis in food |
42 |
- |
7 |
Total II |
70 |
6 |
7 |
Total I+II |
392 |
30 |
30 |
YEAR II
YEAR II
Field of study: Food Engineering
Master’s degree program: Food Safety and Biotechnology
Form of education: full time
Duration: 2 ani
Number of transferable credits: 120
DISCIPLINE |
NUMBER OF HOURS |
CREDITS NUMBER |
|
First semester |
Second semester |
||
I. Mandatory |
|||
Quality assurance and food safety for products of vegetable origin |
70 |
10 |
- |
Quality assurance and food safety for products of animal origin |
70 |
10 |
- |
Good manufacturing practices (GMP) in food processing |
56 |
10 |
- |
Academic ethic and integrity |
14 |
- |
5 |
Scientific research activity |
42 |
- |
7 |
Practical activity |
98 |
- |
10 |
Elaboration of the dissertation |
70 |
- |
8 |
Total I |
420 |
30 |
30 |